Leukste oorbellen stijlen en trends voorjaar 2019

LEen van mijn meest favoriete accessoires is toch wel de oorbel. Oorbellen zijn enorm veelzijdig, en er is veel variatie beschikbaar. Ook dit jaar zijn er weer vele variaties en types die de show zullen stelen, dus die zullen we gaan bespreken in dit artikel.

Allereerst, de gouden oorbellen. Het is zo dat vandaag de dag gouden sieraden uitermate betaalbaar zijn geworden. Bijna iedereen kan zich dit vandaag wel veroorloven. Denk aan prijzen van rond de 10 Euro en met een beetje geluk in de sale zelfs rond de vijf Euro. Om die redenen zijn gouden oorbellen nu voor een veel breder grotere doelgroep beschikbaar en dus nemen ze enorm toe in populariteit.

Dan de Ibiza oorbellen. Dat zijn hele fleurige, kleurrijke oorbellen. Een beetje in de hippie of bohemian stijl. Met veren en felle kleuren. Met name geschikt voor de jaargetijden als de lente en de zomer. Of natuurlijk wanneer je op vakantie gaat naar landen als Spanje, maar ook in Griekenland, Portugal of Turkije kun je dit soort sieraden prima dragen. Ook uitermate geschikt voor festivals denk aan een alternatief festival als een Lowlands.

Voor personen die eerstgenoemde trends ietwat te uitbundig vinden geen zorgen voor jullie is er ook voldoende aanbod. Met name populair op dit moment zijn minimalistische oorbellen in de vorm van ringen, zie website. Ben je meer van de knopjes? Geen probleem ook dit is mogelijk bij ikbensieraden.nl. Dit soort oorbellen zijn uitermate geschikt voor meer zakelijke gelegenheden zoals een bedrijfsfeest of gewoon op de werkvloer.

Enfin ons advies zou zijn om van elke categorie oorbellen zojuist beschreven een setje aan te schaffen, wellicht een handvol, om zo lekker af te kunnen wisselen komend voorjaar. Knopjes en ringen oorbellen dus meer voor formele gelegenheden en de Ibiza stijl oorbellen kunnen prima op een festival of vakantie. Gouden oorbellen kunnen eigenlijk altijd wel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *