Handschoenen set Tucano 952N New Soft Lady


Rijd je graag zonder handschoenen omdat je bang bent dat je anders de grip op je stuur sneller kwijtraakt? Dan zul je zeker in de winter nogal last hebben van koude vingers. Maar ook dat is niet goed voor de grip op je stuur. Beter is het om een goede set handschoenen aan te schaffen die rekening houdt met de kou, maar ook met veiligheid. Deze stijlvolle Handschoenset Tucano 952 New Soft Lady voor dames zijn gemaakt van supersoepel leer. De vingertoppen zijn zo uitgerust dat je voor of na het rijden direct je telefoon kunt bedienen.

Warm maar ademend

Met deze handschoenen hoef je niet te vrezen voor zweethanden op je stuur. Een speciaal membraan zorgt ervoor dat ze niet alleen warm zijn maar ook ademend. Daarnaast zijn deze handschoenen waterdicht. Lange ritten in de kou zijn dus voortaan geen probleem meer.

Info: fastfuriousscooters.nl

Hoe weet ik welke maat ik moet hebben?

Wanneer je nieuwe handschoenen koopt is het net als met schoenen: koop ze in de juiste maat anders krijg je spijt. Een te grote handschoen geeft minder bescherming en minder grip op je stuur. Een te kleine handschoen gaat snel kapot en is minder comfortabel. Anders dan met andere kledingstukken zijn de maten van handschoenen nagenoeg voor elk merk hetzelfde. Heb je dus al handschoenen in huis die passen, dan kun je gewoon dezelfde maat bestellen. Geen idee welke maat je moet aanschaffen? Zoek dan even een meetlint op en volg dan de volgende stappen:

  1. Leg het meetlint over je knokkels
  2. Draai je hand om zodat het lint aan de binnenkant van je handpalm ligt (aan de buitenkant ligt het lint nog steeds op je knokkels)
  3. Waar het lint kruist kun je de omtrek van je handpalm aflezen.
  4. Kijk in onderstaande tabel welke maat je moet bestellen

Bron: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/scooter-kleding/

Voor 12 uur bestellen, morgen al op de bus

Bestel deze mooie set nu voor een scherpe prijs in de webshop. Betalen doe je in de veilige betaalomgeving van iDeal of je betaalt achteraf met Afterpay. Bestel je voor 12:00 uur dan doen we ze de volgende dag al op de post. Je krijgt een Track and Trace nummer waarmee je precies in de gaten kunt houden waar je pakketje is en wanneer je hem kunt verwachten. Met deze handschoenset Tucano 952 New Soft Lady kom je daarna niet alleen warm maar ook stijlvol de winter door.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *