De leukste accessoires bij je outfit stylen

Je hoort het wel vaker: een outfit is pas af als je er de juist accessoires bij draagt. Dit klopt en het is een belangrijke factor om er gestyled uit te zien. Je kunt nog zo’n leuk outfit dragen, zonder accessoires kan het net dat ene extra’s missen. Toch moet je er wel opletten dat je de juiste balans hierin vindt. Sommige outfits hebben juist veel soorten accessoires nodig, terwijl andere beter passen met wat minder accessoires. Hoe je dat precies doet, leggen we je in dit artikel uit.

Een statement accessoire

Een statement accessoire is een accessoire die erg opvalt. Je kunt hierbij denken aan een grote ketting, een mooi zonnebril of kleurrijke armbanden. Een statement accessoire staan het mooist op een basic outfit. Als je dus een geheel zwart outfit aan hebt, dan kun je dit mooi combineren met een statement accessoire. Bijvoorbeeld een stijlvolle dames riem.

De juiste kleurkeuze

Als je verschillende accessoires of sieraden draagt, moet je erbij opletten dat je hierbij de juiste kleuren kiest. Het ziet er niet gestyled uit als je gouden kettingen draagt en zilveren armbanden. Probeer hier een lijn in te trekken en altijd dezelfde kleuren bij elkaar te dragen. Dit geldt voor al je accessoires: van haarband tot leren dames tas. Je kunt natuurlijk wel per outfit weer kijken welke kleur sieraden je draagt. Bij het ene outfit zal goud juist chique staan, terwijl de ander juist beter zilver kan hebben.

Subtiel of robuust

Of je subtiele of robuuste en grotere sieraden wilt dragen, ligt geheel aan jou. De een vindt juist wat kleinere en subtielere sieraden mooi, terwijl de ander houdt van wat meer grof. Je kunt ook hierbij weer kijken naar je soort outfit. Wat meer basic zou je kunnen combineren met wat grovere sieraden en juist een wat drukker outfit, combineer je met wat subtielere sieraden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *