Pieter Vlaar styling verslag

Hallo Maikel hier. Vandaag gaan we weer iemand stylen. Iemand voorzien van mode en kleding stijl tips en tricks om stijlvoller voor de dag te komen. En onze kandidaat deze week is niemand minder Pieter Vlaar. Pieter is in dagelijks leven een accountant voor een van de vier grote bedrijven. Op de werkvloer draagt hij gewoon formele kleding, een pak. Maar juist daarbuiten heeft hij wel wat hulp nodig en daar komen van pas zeg maar.

Enfin, een van de eerste dingen die mij opviel aan Pieter hij is vrij lang, denk wel schat wel zo een 1.95+ meter, dus dan wordt alles ook wel een beetje lastiger want er is gewoonweg niet zoveel op de markt verkrijgbaar voor mannen van die lengte. Zelfs een leuk overhemd vinden kan al best eens een moeilijke missie zijn. Enfin, de tip voor Pieter op dit vlak is om eens te kijken bij hemdvoorhem webwinkel in overhemden, specifiek hier: URL.

Verder een van de grootste flaters die hij begaat vind ik zijn de sokken. Dit zijn standaard witte Adidas sokken. Echt geen gezicht. Een afknapper. Dus ik beviel hem aan om eens te denken aan Falke herensokken of wellicht Happy Socks indien het wat uitbundiger moet per se. Enfin, al dit soort verantwoorde keuzes kan men hier vinden.

Enfin voor Pieter hebben we dus een handvol extra lange overhemden geshopt, zogenaamde mouwlengte 7 overhemden die zijn speciaal voor mannen van dit soort lengtes. Qua sokken kozen we uiteindelijk voor zwarte sneaker sokken van het merk Falke. Voordeel van de sneaker sokken is dat ze niet boven de schoenen uit komen dus eigenlijk kan hij hier nooit mee de mist in gaan, wat de rest van de outfit ook is of wat voor kleur dan ook het maakt met sneaker sokken eigenlijk allemaal niet uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *